HOME        OVER ONS        MEDIA        CONTACT

Ga met zangeres Sterre Konijn en accordeonist Yvo Staudt op reis door het Franse chanson!


Twee maanden na hun eerste ontmoeting wonnen Sterre en Yvo in 2014 het Concours de la Chanson Alliance Française. De jury vond hen professioneel, ontroerend, technisch hoogbegaafd en de repertoirekeuze origineel. Zij hebben dit repertoire nu uitgebreid en een programma samengesteld van het Franse lied in de breedste zin: van de troubadours tot Camille,van Nantes tot Göttingen, van Frankrijk tot Nederland. Met hun eigenzinnige en eigentijdse interpretaties brengen zij de authentieke schoonheid van het Franse chanson tot klinken.


Beiden hebben een professionele achtergrond in de klassieke en hedendaagse muziek, maar zijn muzikale alleseters. Sterre heeft een master Muziektheater en leerde alle mogelijkheden van de stem kennen in haar opleiding aan het Deense CompleteVocal Institute. Zij zingt van jazz tot Bulgaarse volksmuziek, was eenzingende poppenspeelster in de theatervoorstelling Krabat, zingt bij Theater Tol klassiek op ruim 30 meter hoogte, speelt viool en theremin,en heeft daarnaast Italiaans en kunstgeschiedenis gestudeerd.


Kijk voor meer informatie op www.sterrekonijn.nl.


Yvo heeft als missie zijn niet-alledaagse instrument in al zijn registers te laten horen. Hij speelt net zo graag Tango als Gubaidulina, musettes als jazz, en volksmuziek als Bach. Daarnaast is hij oprichter en eigenaar van het horlogemerk Staudt Watches,waar hij zelf zijn horloges ontwerpt en assembleert.


Kijk voor meer informatie op www.yvostaudt.nl of www.staudtwatches.nl.

Laat u meevoeren en verrassen door dit jonge, veelzijdige duo. Zij brengen u bekende en onbekende chansons, op een originele manier uitgevoerd, maar tegelijkertijd trouw aan het origineel.