Yvo Staudt

Accordeonist

Welkom

Welkom op de site van accordeonist Yvo Staudt

 

Live op televisie

Donderdag 17 april waren Yvo Staudt en Sterre Konijn live te zien tijdens ‘Tijd voor Max’ op Nederland 2. Klik hier voor het fragment


Concours de la Chansons 2014 gewonnen!

Zondag wonnen Sterre Konijn en Yvo Staudt het Concours de la Chanson van de Alliance Francaise in het Dillegentia theater in Den Haag. We waren ontzettend verrast en heel erg blij met deze boost en bevestiging van onze samenwerking. Met een indrukwekkende jury van o.a. Bart van Loo, Tonny Eyck, Frances Gramende en Hans Cornelissen zijn we erg gevleid door deze prijs. Er komen nu een hoop leuke dingen op ons af, we hebben er zin in!


Wil je ons zien? Kijk dan aanstaande donderdag om 17:30 naar Tijd voor Max op Nederland 1. Daar spelen we live op de TV. Spannend!


Interview radio Gouwestad

4 april was er een uitgebreid interview met Yvo Staudt op de radio. In het programma ‘Going Underground’, een deel van Gouwestad Radio, speelde Yvo Staudt drie werken en werd hij geïnterviewd over zijn carriere.


U kunt de opname terugluisteren via de volgende link: LINK


Accordeonist nodig? Boek Yvo!

Heeft u een accordeonist nodig? Yvo Staudt is een all-round accordeonist die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Yvo heeft ervaring op veel verschillende muzikale vlakken: klassieke muziek (solo of in ensemble), jazz, tango, klezmer, volkmuziek en nog veel meer.


Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina.


Dirigent

Yvo is vanaf september begonnen als dirigent bij het ensemble Excelsior ’64 te Ammerstol.


Mocht u opzoek zijn naar een dirigent voor uw orkest of koor dan kunt u contact opnemen.


Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van Yvo’s ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Klik op de volgende link als u zich wil aanmelden, u kunt dan een aanmeldingsmail versturen.


Wilt u eerdere nieuwsbrieven lezen?

Klik dan hier om naar de nieuwsbrief-pagina te gaan

Nieuws

T        +31 6 34 280 125
E        info@Yvo Staudt.nl
W       www.YvoStaudt.nl